NordsjællandSmilingDanmark

Oplevelser i Nordsjælland

Velkommen til oplevelser i Kongernes Nordsjælland – Københavns grønne forhave og Den Danske Riviera, Smiling Nordsjælland

VisitNordsjælland

Du kan vælge mellem mange oplevelser i Nordsjælland

Kulturen. Historien. Kysten. Naturen. Det er den korte version. Men bag ordene gemmer sig et væld af oplevelser, du sent vil glemme.

Slottene og det gamle middelalderkloster er mere end mursten - de er ikoniske steder, hvor historien bliver levende og foldes ud gennem rollespil, festivals og events.

Fra historien træder du ubesværet ind i nutiden og fremtiden i museer for moderne kunst med fingeren på pulsen, banebrydende arkitektur og innovative elektroniske festivals.

Attraktioner i Nordsjælland

Tibirke Bakker
Slotte og Herregårde Nordsjælland

Navnet Kongernes Nordsjælland er ikke grebet ud af luften. Nordsjælland er historisk set danske kongers fristed, hvor de kunne slappe af og nyde livet. Her findes inden for kun 25 km. afstand hele tre pragtfulde slotte, som du kan besøge. Esrum Kloster er en del af historien.

Velvære Nordsjælland

Spa og velvære Nordsjælland
Spa &Velvære

Tag den tykke, bløde badekåbe på og træd ind i et slaraffenland af velvære, masage, aromakure og varme bade. Oplev en wellness-weekend, hvor der ikke står andet end nydelse og forkælelse på programmet.

Bliv gift i Helsingør

Bryllupper i Nordsjælland
Bryllup – bliv viet i Kongernes Nordsjælland

Gør en af livets smukkeste dage endnu smukkere, og oplev den i Kongernes Nordsjælland. Her finder I de helt rigtige naturskønne omgivelser til et romantisk bryllup. Hold festen på et af vores klassiske badehoteller, og hold endda selve ceremonien under åben himmel langs Den Danske Riviera.